A intrat cu mașina sub un TIR!

A intrat cu mașina sub un TIR!

Considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din Ardeal, Ramona Fabian a murit în urmă cu șase ani într-un teribil accident rutier.

Deși au trecut ceva ani de la tragicul eveniment, Carmen de la Sălciua nu a uitat-o pe îndrăgita artistă și a postat un mesaj emoționant pe Facebook.Carmen de la Sălciua a postat pe reţelele de socializare un mesaj dedicat regretatei cântărețe Ramona Fabian. Mesajul artistei a fost apreciat de fanii acesteia.

„Dumnezeu să te ierte, fată frumoasă! Ai lăsat moștenire numai melodii frumoase celor care te-au iubit!”, a scris artista pe rețeaua de socializare, unde a distribuit și un clip de-al Ramonei Fabian,„Pune sare-n mămăligă”.

Fanii artistei au reacționat imediat: „A fost unicată prin felul ei de a fi și prin ceea ce a cântat. DUMNEZEU să o odihnească în pace, să îi fie iertate toate păcatele”, „Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, „Așa este”, „Frumos mesajul tău”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Carmen de la Sălciua pe Facebook. A intrat sub un TIR

Cântăreața de muzică populară Ramona Fabian a decedat în 2013 într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Mihai Viteazu din județul Mureș. Frumoasa cântăreață de 34 de ani a fost la București, unde și-a condus prietenul la aeroport și se întorcea acasă, în localitatea Mărășești, comuna Band, județul Mureș.

Într-o curbă periculoasă, aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat direct sub un TIR. În urma impactului violent, Ramona Fabian a decedat pe loc, mașina acesteia fiind pur și simplu strivită. Medicii au găsit la fața locului doar un ghem de fiare, între care se afla, fără viață, Ramona.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează un cuplu de succes atât pe scenă, cât şi în realitate. Anul trecut, pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta.Datorită soției s-a apucat de muzică, iar acum cei doi au sute de concerte pe an, în țară şi peste hotare.

Nicolae Sterp şi Carmen Racolta, unii dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului, şi-au surprins fanii cu ultima lor apariţie de excepţie.Cei doi au atras toate privirile la un eveniment, iar spre deliciul publicului, Nicolae i-a făcut partenerei sale de viata o declaraţie emoţionantă.,Unei singure femei am dat în grijă inima din mine şi a păstrat-o atât de bine…iubirea noastră e un jurământ al sufletelor şi aşa va rămâne!„, i-a spus el.

Panică în rândul admiratoriilor cuplului de muzică populară şi de petrecere Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua. Artista a făcut un anunţ şocant pe o reţea de socializare, la scurt timp după ce a îmbrăcat rochia albă de mireasă şi a devenit în acte soţia lui Culiţă Sterp.

Prietenii virtuali au început să-şi pună întrebări dacă divorţează sau nu cei doi artişti, care au foarte mulţi fani şi sunt extrem de iubiţi atât în ţară, cât şi peste hotare.

Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. În urmă cu mai bine de o lună, cei doi s-au căsătorit, au anunţat că îşi doresc copii, iar acum artista şi-a pus fanii pe jar.

Într-o postare de pe Facebook, artista a glumit că a încetat să-l mai iubească pe soţul ei, spre surprinderea celor care îi îndrăgesc.„Am încetat să iubesc acest chip frumos (n.r.: soţul ei, Culiţă Sterp)… nu vreau să insist asupra motivelor care m-au determinat să fac lucrul ăsta.

Nu cred că prea contează, ştiu că ne-aţi iubit şi ne-aţi susţinut, dar… puteţi să o faceţi în continuare… cei care savurează momentul ăsta e doar o glumă! Am un om minunat pecare îl ador! Vă pupăm cu drag!„, a scris amuzată Carmen de la Sălciua, la o lună de la nuntă.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: „Am zâmbit de la începutul descrierii pentru că sunteţi prea frumoşi şi deştepţi ca să vă poată fura cineva iubirea ce o aveţi unul faţă de celălat.”, „M-am speriat puţin cu începutul:))) Sunteţi perfecţi… ascult muzica voastră zilnic.”,

„Doamne fereşte, toată viaţa vă dorim să vă respectaţi şi să vă iubiţi… niciodată din tot ce faceţi să fie o glumă. Vă pupăm adorabililor!!!”, „Vă ador, ce puşi pe glume sunteţi voi nu aveţi cum să vă despărţiţi sunteţi un TOT UNITAR inseparabil”,

„Ce frumoasă glumă!! Ar vrea unii să fie adevărat, ar mai găsi să vorbească”, „S-ar bucura puţin, cei care din motivele lor, poate nu vă plac, dar ce contează, să vă iubiţi şi să vă respectaţi!”,

„Vă rog să nu mai glumiţi aşa, vorbele acestea nu se spun niciodată şi nu se gândesc atunci când vă iubiţi.