A furat 5 ouă pentru copiii săi. În loc să o aresteze, polițistul i-a adus multă mâncare! Preluat de pe https://romania-frumoasa.com

Adesea, sărăcia îi împinge pe oameni la decizii și fapte disperate. De aceea, atunci când o femeie a ajuns în fața alegerii: să fure sau să le permită copiilor ei să moară de foame, ea nu a ezitat să aleagă prima variantă. Femeia a furat doar 5 ouă și a fost prinsă imediat.

Doamna Johnson crește două fiice, nepoate și doi nepoți cu vârste între 1 și 3 ani, cu doar 120 de dolari pe lună. Însă, recent femeia a fost jefuită, iar familia a juns pe punctul de a îndura foamete. Sâmbătă, copiii ei nu mâncaseră deja de două zile, așa că femeia s-a dus la supermarketul local, pentru a cumpăra ouă, având doar 1,25 dolari în buzunar.

Spre disperarea ei, femeia a realizat că nu-i ajung 50 de cenți pentru plăti ouăle, așa că a luat 5 și le-a pus prin buzunare. Mai mult, acestea s-au spart imediat. „Nu sunt un hoț prea bun” – a recunoscut doamna Johnson.

Angajații magazinului au oprit-o, când au văzut că din buzunarele ei curge albuș și gălbenuș.

Femeia a recunoscut imediat că a furat ouăle, pentru a-și hrăni copiii. Cei de la magazin au chemat poliția, dar când a ajuns ofițerul William Stacy și i-a auzit povestea, a decis să nu o aresteze.

Toți împreună au luat decizia să nu depună plângere împotriva doamnei Johnson și au lăsat-o să plece. Dar când ofițerul a vizitat-o acasă, femeia a decis că acesta a venit să o aresteze și a început să plângă.

Ofițerul a venit să se convingă că femeia spune adevărul și a examinat locuința ei. Văzând, sărăcia în care trăiește familia numeroasă, el și-a dat seama că doamna Johnson a procedat așa, fiind disperată.

Polițistul i-a cumpărat o cutie cu ouă. Femeia l-a întrebat, cum ar putea să-l răsplătească, iar el a rugat-o să nu mai fure de la magazin.