A fost terorizată și amenințată cu moartea

Ce s-a întâmplat cu cea supranumită „regina pizzei”, după ce a pus uniforma albastră în cui? Ei bine, cu siguranță Amalia a avut parte și de lucruri bune, mai ales având în vedere avântul oferit de competiție. Dar, din nefericire, s-a lovit și de antipatia telespectatorilor, care au dus la extrem problemele pe care le-au avut cu concurenta.

Invitată la TV, Amalia a povestit că oamenii care nu o au la inimă au terorizat-o, de când a apărut la „Chefi la cuțite”. Nu a fost de ajuns să îi trimită mesaje de „hate”, ducându-și antipatia la un nou nivel.

La „Acces Direct”, Amalia a povestit că a fost amenințată cu moartea și că chiar a primit telefoane de la oameni care i-au zis că îi vor da foc restaurantului.

„Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la TV”, și-a spus Amalia off-ul, la Acces Direct. „Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la TV.”