A fost bătută de fostul soţ, şi-a crescut singură fiica, a fost abandonată de prieteni şi mai bine de 6 ani a dormit în parc. Din pacate fiica ei nu a putut să o ajute, în ce situatie a ajuns si ea saraca… Femeia mai are o singură dorință:

A fost bătută de fostul soţ, şi-a crescut singură fiica, a fost abandonată de prieteni şi mai bine de 6 ani a dormit pe o bancă, în parc, până când mâinile şi picioarele i-au degerat, iar singura dorinţă pe care o mai are acum e să îşi trăiască ultimii ani ai vieţii în căsuţa ei.

„Ia uitaţi, îmi tremură mâinile, la fel şi picioarele…sunt degerate. Mâinile şi picioarele au ajuns aşa din cauza frigului, a situaţiei… Cu picioarele abia merg, abia mă scol că au degerat. Mi s-a luat casa abuziv, eu nu am ştiut, mi s-au luat şi toţi banii din bancă şi 6 ani am dormit în parc. Domnii de la Executare Silită au batut la uşă, m-au evacuat şi plecată am fost. Am staţionat în parc, dar m-am îmbolnăvit, sunt moartă de bolnavă pe bancă, vă daţi seama… Mi-au degerat şi degetele la picioare… Plânsă, îngheţată. Foarte, foarte greu…”, îşi începe femeia povestea, în timp ce ne arată degetele cu unghiile distruse de ger.

„M-am mai dus şi pe la copii, e adevărat, dar doar m-am spălat un pic la picioruşe, la mâini, la ochi şi am plecat”, mai spune Aneta Anghel.

„Omor, bătăi, şi când eram însărcinată… Ce bătăi mâncam, vai de sufletul meu. Şi am fost nevoită să plec, că nu am avut încotro. El nu suferea copilul. Spunea că e tânăr şi vrea să îşi trăiască viaţa şi nu îi trebuie copii. După ce am născut, mi-am luat copilul şi am plecat. Am închiriat o garsonieră de la stat, pe care apoi am cumpărat-o. Între timp, am reuşit să strâng bani şi am luat şi fetei o garsonieră”, povesteşte bătrâna, în timp ce ochii i se umezesc şi amintirile vieţii de o dinioară o înconjoară