A fost acuzată că este o înscenare!

De o săptămână în presă sunt discutate problemele neașteptate din căsnicia artistei. Faptul că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a fost confirmat chiar de vedetă. Cei doi nu mai formează un cuplu, iar actorul nu mai locuiește alături de soția lui.

Legat de acest subiect sensibil, fanii îi trimit necontenit mesaje Andreei, însă un comentariu a reușit să o scoată din sărite pe artistă. O persoană o acuza pe Andreea Bălan că tot ce face acum este doar o înscenare și că face asta doar pentru bani.

Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!

‘, a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

Până aici i-a fost! Andreea Bălan nu a mai rezistat și i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorțului. ‘Scrie în toată presa adevărul‘, este răspunsul pe care artista l-a dat. Ceea ce înseamnă că cei doi sunt pe cale de a divorța.