A dezvăluit alimentul pe care l-a scos definitiv din dieta sa

Corina Dănilă a trecut printr-o spectaculoasă tranformare de look. Vedeta de la Televiziunea națională a reușit să slăbească foarte mult, având acum o siluetă de invidiat.

Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, Corina Dănilă a dezvăluit ce alimente nu mai consumă de când a dat jos kilogramele în plus.

„Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă… suferim. Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde”, a explicat ea.

Corina Dănilă a decis să slăbească din cauza unei probleme de sănătate. „Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie… Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”, a declarat vedeta.

Corina Dănilă este prezentatoare de televiziune și actriță. Rolurile sale din telenovele s-au bucurat de aprecierea publicului, iar vedeta a mărturisit că și-ar doi să mai joace în astfel de seriale. În plan personal, Corina Dănilă a fost căsătorită o dată și este mama unei fete adolescente care se numește Rianna.