A AFLAT CĂ ROXANA VANCEA S-A MĂRITAT CU DRAGOȘ PAIU

Roxana Vancea a avut astăzi cununia civilă cu noul ei iubit Dragoș. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele printr-o ceremonie discretă la care au luat parte doar prietenii apropiați, dar și băiețelul soțului ei.

La scurt timp după ce a devenit soția lui Dragoș Paiu, Roxana Vancea a urcat, pe contul personal de Instagram, o fotografie în care ea și iubitul ei sunt îmbrățișați. Imaginea a strâns rapid peste 10.000 de aprecieri.

Printre cei care au dat like, s-a aflat și Daniela Crudu, semn clar că se bucură pentru faptul că Roxana Vancea și-a găsit alesul inimii.

Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie la finalul lunii noiembrie. După ce a spus ”da”, vedeta nu a putut să mai aștepte și doar în câteva săptămâni a hotărât să meargă în fața ofițerului stării civile. La început, Roxana a fost dicretă în privința relației cu Dragoș și nu a vrut să se știe multe lucrui despre el. Noul soț este un model de fitness și are un copil dintr-o altă relație cu care proaspătă soție se înțelege perfect.