Gabriela Cristea, totul despre cea de-a treia sarcină.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar fanii vor să ştie mereu informaţii despre tot ce ţine de viaţa ei. Simpatica vedetă ştie să le fie recunoscătoare tuturor pentru grijă, astfel că este foarte deschisă cu oamenii din faţa televizoarelor sau din mediul online.

Simpatica vedetă de la Antena Stars a fost întrebată în ultimul timp de foarte mulţi dintre fani, dar şi de presă, dacă se gândeşte şi la o a treia sarcină. Gabriela Cristea şi soţul său sunt apreciaţi şi iubiţi de toţi cei care le-au fost alături dîn toţi aceşti ani, iar fanii sunt nerăbdători să ştie dacă familia se va mai mări.

Gabriela Cristea a decis să fie sinceră cu oamenii de acasă şi a transmis un mesaj pe reţelele sociale în care vorbeşte despre acest lucru. Vedeta Antenei Stars a specificat faptul că, deşi ştie că fanii visează ca ei să aibă şi un băieţel, ei bine, momentan o altă sarcină nu este în planurile lor, asta pentru că vor să se concentreze foarte bine pe carieră. Chiar dacă între cele două sarcini Gabriela Cristea a revenit pe micul ecran, vedeta simte că trebuie să dea tot ce este mai bun, astfel că în perioada următoare ea şi soţul său, Tavi Clonda, sunt decişi să-şi îndrepte atenţia exclusiv pe carieră.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.