Vlăduța Lupău își desființează colegul

S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista momentului și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, nimeni altul decât Armin Nicoară. Artistul alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit, în cele din urmă, mai mult decât un coleg de formație.

Cei doi ar fi trăit o poveste intensă de iubire și, deși aflată la un pas de a se mărita – la momentul respectiv – Vlăduța Lupău s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să petreacă momente de neuitat alături de Armin Nicoară. Artista și saxofonistul ei s-ar fi despărțit „cu scântei”, motiv pentru care Vlăduța Lupău nu și-ar mai dori ca numele ei să fie asociat cu cel al lui Armin Nicoară.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști.

Artista ne-a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație. „Regina vizualizărilor” a mărturisit că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dezvăluit un motiv clar pentru care nu-și mai vorbește și nu mai colaborează cu Armin Nicoară.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău.