Elena Merișoreanu vorbe grele pentru Gales!

Au început demersurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu mai avea alte rude, iar cel mai probabil de formalități se va ocupa Viviana, femeia care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a rupt orice legătură cu familia artistei. În afară de luptele prin instanțe cu fiii artistei, Cornel Galeș nu a mai avut nici un fel de relație cu fosta familie.

„Îmi pare rău ca om, să dea Dumnezeu să îl odihnească în pace, nu-i doream moartea.”, a spus Aurel Ciuculete, la România TV.

Totodată, Elena Merișoreanu spune că, așa cum se spune în popor, Ileana Ciuculete l-a chemat la ea în Ceruri pe fostul soț, iubirea dintre ei fiind nemărginită.

„Dumnezeu să-l ierte, să facă legea. Probabil că iubirea dintre ei, l-a luat lângă ea. Eu n-am știut că s-a mutat în Spania. Regret și îmi pare rău de deces, era tânăr, avea toată viața înainte. Copiii Ilenei Ciuculete au fost lăsați de izbeliște încă de mici, să aibă grijă acum și să-și vadă de familiile lor.”, a declarat Elena Merișoreanu, conform sursei citate.