Tot mai multe femei folosesc uscătorul de păr în această zonă…

Cei care folosesc această metodă spun că este cea mai eficientă pentru a preveni infecțiile vaginale. Ba mai mult, tehnica e recomandată până și de medicii ginecologi. Explicația? Simpla! Orice fluid rămas după contactul intim va fi uscat instant cu ajutorul uscătorului de păr, iar bacteriile nu se vor mai putea reproduce.

În mediul călduț al zonei intime, infecțiile se nasc imediat, pentru că bacteriile se înmulțesc cu ușurință. Această metodă cu uscătorul de păr e ieftină și la îndemâna oricui vrea să prevină problemele în zona intimă.

Cele mai frecvente infectii genitale cu care se confrunta femeile

Infectiile genitale inca sunt un subiect tabu. Toata lumea a auzit de ele si s-a confruntat cel putin o data in viata cu o astfel de infectie dar preventia si testarea frecventa nu fac parte inca din obisnuita.

Statisticile ingrijoratoare ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii trebuie sa creasca gradul de constientizare cu privire la importanta preventiei si/sau testarii frecvente.

Ce sunt infectiile genitale?
Infectiile genitale reprezinta principalul motiv pentru care femeile ajung la medicul ginecolog, invocand usturimi la urinare, mancarimi, miros neplacut, secretii anormale, arsura.

Cele mai frecvente afectiuni ale zonei genitale feminine sunt:

  1. Infectia urinara
  2.  Candidoza
  3.  Vaginita bacteriana
  4.  Tricomoniaza